Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi kanggo Crypto-Gambling.net

Ing Crypto-Gambling.net, bisa diakses saka Crypto-Gambling.net, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing dikumpulake lan direkam dening Crypto-Gambling.net lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Kebijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs web babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing Crypto-Gambling.net. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing dikumpulake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan kanthi idin menyang Kebijakan Privasi lan setuju karo syarat-syarat kasebut. Kanggo Syarat lan Ketentuan, bukak Terms & Conditions.

Informasi sing dikumpulake

Informasi pribadi sing dijaluk menehi, lan sebab-sebab sampeyan dijaluk nyedhiyakake, bakal dijlentrehake menyang sampeyan nalika sampeyan njaluk sampeyan menehi informasi pribadi.

Yen sampeyan hubungi kita langsung, kita bisa uga nampa katrangan tambahan babagan sampeyan kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, isi pesen lan / utawa lampiran sing bisa dikirim, lan informasi liyane sing sampeyan pilih kanggo menehi.

Nalika ndhaptar akun, kita bisa njaluk informasi kontak, kalebu barang kayata jeneng, jeneng perusahaan, alamat, alamat email, lan nomer telpon.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi macem-macem cara, kalebu:

  • Nyedhiyakake, ngoperasikake, lan njaga webste
  • Nambah, nggawe pribadi, lan nggedhekake webste kita
  • Ngerti lan analisa cara nggunakake webste
  • Mbangun produk, layanan, fitur, lan fungsi anyar
  • Berkomunikasi karo sampeyan, kanthi langsung utawa liwat salah sawijining mitra, kalebu kanggo layanan pelanggan, kanggo menehi update lan informasi liyane sing gegandhengan karo webste, lan kanggo tujuan pemasaran lan promosi
  • Kirimi sampeyan email
  • Temokake lan nyegah penipuan

log Files

Crypto-Gambling.net nderek prosedur standar nggunakake file log. File kasebut nyathet pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal lan wektu, referring / metu kaca, lan bisa uga jumlah klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookies lan Beacons

Kaya situs web liyane, Crypto-Gambling.net nggunakake 'cookies'. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, waca "Apa Cookie".

Advertising Partners

Sawetara iklan ing situs kita bisa nggunakake cookie lan web beacon. Mitra iklan kita kadhaptar ing ngisor iki. Saben partner iklan kita duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kawicaksanan ing data pangguna. Kanggo akses sing luwih gampang, kita hyperlinked menyang Kebijakan Privasi ing ngisor iki.

Polisi Kebijakan Mitra Partai Pariwara

Sampeyan bisa ngrujuk dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara Crypto-Gambling.net.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing katon ing Crypto-Gambling.net, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye iklan lan/utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Elinga yen Crypto-Gambling.net ora duwe akses utawa kontrol cookie kasebut sing digunakake para pengiklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Kebijakan Privasi Crypto-Gambling.net ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Dadi, kita menehi saran supaya sampeyan takon karo Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat opsi browser individu. Kanggo mangerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing situs web browser.

Hak privasi CCPA (Aja ngedol Informasi Pribadi)

Ing CCPA, antara hak liyane, konsumen California duwe hak kanggo:

Nyuwun supaya bisnis sing nglumpukake data pribadi konsumen nyritakake kategori lan potongan data pribadi tartamtu sing dikumpulake bisnis babagan konsumen.

Nyuwun bisnis bisa mbusak data pribadi babagan konsumen sing diklumpukake bisnis.

Nyuwun supaya bisnis sing adol data pribadi konsumen, aja adol data pribadi konsumen.

Yen sampeyan nggawe panjaluk, ana siji wulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin duwe hak-hak kasebut, hubungi kita.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kita seneng nggawe manawa sampeyan wis ngerti kabeh hak perlindungan data. Saben pangguna berhak ing ngisor iki:

Hak kanggo ngakses - Sampeyan duwe hak njaluk salinan data pribadhi. Kita bisa uga ngisi biaya ragad kanggo layanan iki.

Hak kanggo koreksi - Sampeyan duwe hak njaluk supaya mbenerake informasi sing sampeyan yakin ora akurat. Sampeyan uga duwe hak njaluk supaya ngrampungake informasi sing sampeyan yakin ora lengkap.

Hak kanggo mbusak - Sampeyan duwe hak njaluk supaya kita ngilangi data pribadi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo mbatesi pangolahan - Sampeyan duwe hak njaluk supaya kita mbatesi pangolahan data pribadi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo nduwe pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo ngolah data pribadhi kanggo ngolah data pribadi, miturut kahanan tartamtu.

Hak kanggo portability data - Sampeyan duwe hak njaluk supaya mindhah data sing wis diklumpukake menyang organisasi liyane, utawa langsung sampeyan, ing kahanan tartamtu.

Yen sampeyan nggawe panjaluk, ana siji wulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin duwe hak-hak kasebut, hubungi kita.

Informasi Bocah-bocah

Liyane bagean prioritas kita nambahake pangreksan kanggo anak nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung kanggo mirsani, melu, lan / utawa ngawasi lan ngawasi aktivitas online.

Crypto-Gambling.net kanthi ora sengaja nglumpukake Informasi Informasi sing Diidentifikasi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan nganggep manawa anak sampeyan menehi informasi kaya iki ing situs web, kita menehi saran supaya sampeyan langsung hubungi lan kita bakal nindakake sing paling apik upaya mbusak informasi kasebut kanthi cepet saka cathetan kita.

Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 4.8
Entuk bonus deposit tanpa lengket 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X