Gamdom
3.8

Gamdom

Entuk Dada Afiliasi gratis lan nampa nganti 80,000 Koin (~ $ 50 USD)
Pros
  • Game utama pancen lancar banget
  • Bonus udan asring
  • Situs kasebut transparan kanthi alat sing bisa dibuktekake
  • Ora butuh akeh gawean kanggo mlebu
  • Platform media sosial aktif
cons
  • Kita ora bisa nemokake.

Pambuka kanggo Gamdom

Wiwit dirilis Counter-Strike: Global Offensive utawa CS: GO dening Valve Corporation ing taun 2012, game kasebut pancen misuwur banget ing para pemain. Kanthi game kasebut bubar main-main, mayuta-yuta wong wis nambahake menyang perpustakaan uap. Game kasebut isih entuk jutaan pemain saben dina lan nggawe jutaan bisa golek rezeki liwat E-sports, Youtube, Twitch, lan Skin Trading.

CS: GO ngasilake kanthi popularitas, ekonomi dhewe ing jinis dagang kulit, lan nggawe. Pedagang kulit lan kreator entuk penghasilan enem angka kanthi nyaman. Ekonomi gedhe iki uga wis ngasilake situs judi supaya masarakat bisa milih kulit supaya bisa entuk kulit sing luwih apik utawa ilang apa sing wis ana. Salah sawijining situs web sing nggunakake CS: Judi kulit GO diarani Gamdom.

Gamdom review

Kanggo ngrampungake CS: Judi kulit GO, situs kasebut Gamdom diluncurake menyang umum ing taun 2017. Situs iki saiki umume biasane judi crypto situs web kaya Roobet karo game sing diajukake dening macem-macem pangembang ing pasar game gambling. Iki diwiwiti minangka situs web taruhan CS: GO, nanging luwih akeh dadi situs web judi sing luwih umum sing dadi panggung utama. Situs kasebut ora negesake akeh babagan grafis utawa lonceng lan wisel liyane. Pangembang ngirim game mbukak kanthi alon banget lan nggunakake bandwidth kanggo muter. Beda karo akeh situs game premium, Gamdom fokus utamane kanggo sawetara game sing populer banget sing mengko bakal ditindakake.  

Loro saka CS: kulit GO sawetara kulit game liyane uga ditampa kanthi cara tukar sing adil. Salah sawijining conto yaiku kulit Dota 2. Kulit VGO lan Bitcoin sing adhedhasar Blockchain uga ditampa. 

Mata uang FIAT normal uga ditampa kanthi mode transaksi yaiku AliPay, CASHU, Google Pay, Mastercard, PayPal, Union Pay, Visa, lan WeChat.

Yen wis dikandhani, penarikan mung diidini nganggo cryptocurrency lan kulit.

Antarmuka Pangguna Dhasar

Menyang situs kasebut, sampeyan bakal menehi warna peteng. Situs kasebut katon minimalis banget, beda karo situs judi sing nyebabake pangguna ngrasakake kabeh bisnis sing bisa dadi negatif kanggo sawetara wong ing papan iki. Ora ana grafis utawa spanduk sing mengkilat, uga ora ana pariwara sing ana ing sampah kasebut. Ing pojok kiwa ndhuwur situs, kita ndeleng tombol ngarep. Kajaba iku, ing pojok sisih ndhuwur, pilihan pangowahan basa diwenehake uga karo counter wong sing lagi online. Konter iki nganyari kanthi nyata. 

Ana telung opsi liyane sing lungguh ing jejere tombol ngarep sing diwaca minangka "Blog", "Forum" lan "Pendidikan".

Ngeklik kabeh telung berturut-turut nuntun aku menyang kaca kosong. Aku uga nggunakake a VPN kanggo mriksa manawa watesan iki khusus kanggo lokasiku nanging isih ana asil sing padha. Miturut pendapatku, situs kasebut duwe forum sing ditutup kanggo nyuda bandwidth, utawa lagi ngrancang miwiti. Apa wae, tombol sing ora nindakake apa-apa nggawe situs kasebut kaya ora serius babagan pangopènan.

Ing sangisore tombol ngarep, situs kasebut kanthi bangga nampilake tautan lan ikon game sing paling populer. Game kasebut yaiku Crash, Roulette, Hilo, Trade Up, lan Jackpot. Kita bakal nerangake mekanika game kasebut mengko.

Yen mudhun, kita entuk pangembang sing ngirim game sing dakkira pungkasane luwih cendhek amarga game (sanajan duwe bagean sing diwenehake) ora bakal dadi daya tarik utama ing kene. Game kasebut uga butuh wektu sing apik kanggo mbukak amarga umume bandwidth situs kasebut dialokasikan kanggo limang utama Gamdom game sing dadi daya tarik utama platform.

Yen mudhun, kita bakal nemokake grafik sing nuduhake pinten-pira wong sing main lan menang. Bagan taruhan langsung lagi dianyari kanthi wektu nyata kanthi jeneng pangguna, game, wektu, lan pembayaran. Papan pamimpin minggon uga kanthi bangga nampilake jeneng saka sepuluh wong sing paling apik sing paling apik wis seminggu lan pira sing bisa menang. Taruhan enem Angka menang limang angka kanthi umume nuduhake kepiye masarakat durung begja minggu iki.

Kanggo nerusake, kita bakal weruh bar sing nuduhake macem-macem cara pembayaran. Bagean sabanjure ngiklanake sistem hadiah bonus sing pancen sukses banget. Diarani Ganjaran Udan.

Situs iki uga nduweni jeneng pangembang sing wis nyedhiyakake game kasebut. 

Pungkasan, kita nemokake saran anti-Judi lan ngubungake menyang sawetara situs sing mulang babagan kecanduan judi. 

Situs iki uga duwe ruang obrolan sing aktif banget sing bisa diakses saka homepage. Ruang obrolan kasebut dipérang dadi wong saka macem-macem negara. 

Ganjaran Hujan umume kedadeyan ing ruang obrolan mula aktivitas kasebut dijlentrehake. Sistem udan udan uga diarani bot udan ing endi mata uang situs sing diarani 'koin' dikirim kanthi acak menyang wong sing bisa nyekel. Conto harfiah yaiku robot sing mlebu wilayah umum sing sibuk lan mbuwang dhuwit menyang udhara lan wong sing mlayu nyekel.
Sanajan situs kasebut duwe sawetara kaca kosong lan sawetara layanan rumangsa di-throttled kanthi sengaja, isih bisa mbukak kanthi cepet. Kotak obrolan lan papan pamimpin dianyari kanthi nyata. Ing Gamdom game uga bisa digunakake kanthi tanpa cacat. Game pangembang sing dikepengini dianggep kaya suplemen cilik sanajan dhuwit isih dibayar karo wong ing kana.

Platform sing kasedhiya

Situs web dibangun ing HTML5 sing mbantu ngukur munggah lan mudhun. Situs iki kasedhiya ing kabeh platform (seluler, tablet, lan desktop). Nanging, disaranake supaya situs kasebut biasane digunakake ing desktop utawa laptop, kanthi browser yaiku Google Chrome, supaya sampeyan bisa ngrasakake pengalaman game sing lancar.

Media sosial

Situs kasebut nduweni media sosial sing aktif banget ing situs web kayata Twitter, Instagram, lan VK. Gamdom profil aktif banget lan nyedhiyakake update rutin babagan kedadeyan anyar ing situs kasebut.

Casino Games

Sanajan pangembang ngirim game biasane njupuk kursi mburi Gamdom, isih ana akeh pangembang sing ngirim game menyang situs iki. Pangembang iki kalebu jeneng kaya Betsoft, Big Time Gaming, Cetak Biru, Booming Games, Booongo, Caleta, Gameart, Green Jade, Hacksaw Gaming, Game Kalamba, Microgaming, No limit City, Siji tutul, Play'n Go, Pragmatic Play, Quickspin, Red Tiger, Relax, Spadegaming, Tom Horn, Truelab, Wazdan, lan Yggdrasil.

Daya tarik utama situs iki lan game sing ngasilake dhuwit paling akeh digawe dening situs kanthi jeneng "Gamdom eksklusif ”. Judhul Eksklusif iki ditampilake ing sisih ndhuwur situs web. Judhul iki uga umum digunakake ing situs judi CS liyane: GO. Ing ngisor iki:

  • kacilakan: Game iki ngelingake aku babagan kegiatan sampingan Grand Theft Auto 5 ing endi karakter game nyedhiyakake dhuwit ing sawijining wektu lan ditarik maneh yen wis munggah. Sanajan rada mirip, Crash bisa beda-beda. Grafik kanthi garis wiwit obah kanthi horisontal sing makili multiplier. Pemain entuk dhuwit nalika garis alon-alon mundhak. 

Jalur kasebut bisa macet kapan wae mula masarakat kepengin banget awis. Wong-wong sing ora mbayar dhuwit kanthi cepet bakal kelangan dhuwit, lan wong-wong sing mbuwang wektu kanthi tepat nampa penghasilan sing padha karo nalika mbuwang dhuwit relatif marang multiplier. Game iki biasane adhedhasar nasib kaya aku ndeleng game sing multiplier wis nganti 5x utawa malah 8x. Kajaba iku, ana kalane multiplier mandheg ing sekitar 1.5x.

  • HILO: Game iki maju terus. Kertu ditampilake menyang pamuter kanthi pilihan kanggo prédhiksi manawa kertu sabanjure bakal luwih dhuwur utawa luwih murah. Wong sing prédhiksi pola sing bener bakal menang, lan sing ora bisa prédhiksi pola kasebut bakal kelangan dhuwit.
  • TRADE UP: Iki biasane game totoan. Pamuter milih kulit ing Gamdom pasar lan nang jumlah tartamtu. Rintangan diwilang adhedhasar rega kulit lan jumlah sing diperangokake. Rega kulit sing saya dhuwur, saya angel menang.
  • ROULETTE: Roulette uga game prediksi. Game kasebut dipérang dadi telung bagean. 1 nganti 7, 0, lan 8 nganti 14. Dheweke duwe kode warna abang, ijo, lan ireng. Wong ngramal ing endi rodhane bakal mandheg. Nanging, taruhan sing menang kanthi kode abang lan ireng mung mbayar 2-1, nanging sing ijo (yaiku nomer 0) mbayar 14-1 amarga ana risiko sing luwih gedhe.
  • JACKPOT: Game Jackpot utamane lotre kanthi semangat kabeh utawa ora ana apa-apa. Wong dagang ing kulit kanggo tiket. Luwih dhuwur rega kulit miturut API analis uap, luwih akeh jumlah tiket. Siji tiket ditarik lan wong sing duwe tiket kasebut mulih nggawa kabeh kulit ing pot.

Bonus Lan Promosi On Gamdom

Bonus ing Gamdom disambung karo level pamuter. Pemain bisa level munggah kanthi nggunakake poin pengalaman utawa poin XP. XP entuk bathi ing situs kasebut. XP luwih dhuwur, levele luwih dhuwur. Pamuter entuk bonus sing luwih apik ing level sing luwih dhuwur.

Salah siji fitur bonus sing paling populer ing Gamdom yaiku Ganjaran Udan. Ganjaran udan diwenehake dening Rainbots sing katon acak ing ruang obrolan. Bot-bot udan nyebar dhuwit recehan ing ruang obrolan sing bisa dadi nyata-nyata mbuwang dhuwit ing udhara lan wong sing nyekel. Ana telung jinis Hadiah Udan.

  • Udan GRATIS: Udan gratis ora mbedakake. Koin dibuwang ing ruang obrolan lan sapa wae preduli level lan XP bisa njaluk pratelan kasebut.
  • Udan normal: Ganjaran kasebut mung bisa dituntut yen pemain main dhuwit recehan nalika main game beda-beda Gamdom.
  • Udan TSUNAMI / TORNADO / VOLCANO: Iki minangka tingkat koin gratis paling dhuwur sing bisa dibuwang dening udan ing ruang obrolan. Para pemain kudu nggayuh ambang tartamtu kanggo njaluk hadiah kasebut, nanging sawise tekan kana, hadiahe gedhe banget.

Perawatan lan Dhukungan Pelanggan

Gamdom ora duwe perawatan lan dhukungan pelanggan langsung. Dheweke mung bisa dihubungi liwat email. Dheweke uga duwe media sosial aktif ing Instagram, Twitter, lan VK. Ora kasedhiya fitur obrolan langsung lan nomer kontak bisa uga minangka drawback paling gedhe ing platform iki.

Negara Wates

Gamdom durung diwatesi dhewe saka negara liya. Nanging ukum Gambling ing pirang-pirang negara kaya Pakistan lan Israel nggawe panggunaan situs kasebut ilegal ing negara kasebut. Nglanggar undang-undang kasebut, sampeyan bisa uga mbayar denda sing gedhe banget lan bisa mlebu ing penjara. Mula, para pemain kudu neliti ukum negarane sadurunge miwiti dhuwit Gamdom.

Rating Trust

Rating kepercayaan situs web utamane adhedhasar algoritma sing bisa ditampilake kanthi adil ing situs web. Provably adil minangka alat sing ngidini pamuter bisa nganalisis situs kanthi adil. 

Gandom duwe kabeh kaca "Mesthi adil" sing muter pamuter liwat proses kepiye kedadeyan ing backend. Asil bisa dicenthang dening sapa wae lan nuduhake rating kepercayaan sing dhuwur. 

Lisènsi

Gandom diduweni dening perusahaan sing diarani Smein Hosting NV sing dadi perusahaan pangguna ing Island Nation of Curacao. 

kesimpulan

Iki mesthine minangka papan sing apik kanggo wong sing pengin Gamble nggunakake kulit CS: GO. Transaksine adil ing transaksi lan apa sing sampeyan deleng biasane entuk. Bonus bisa dadi luwih apik miturut pendapat kita, nanging isih cukup. Desain situs web iku kabeh bisnis minimalis sing bisa mateni sawetara wong lan dadi penting banget kanggo situs web game.

Yen wis dikandhani, iki mesthi ana platform sing cocog karo sing dikarepake pelanggan - wagers sing adil. Maju lan priksa.


Rating pangguna

0
dirating 0 metu saka 5
0 saking 5 lintang (miturut ulasan 0)
banget0%
Apik tenan0%
Rata-rata0%
Apil0%
Terrible0%


Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Sampeyan entuk:
Dada Afiliasi gratis nganti 80,000 Koin (~ $ 50 USD)
5.0
Kepercayaan & Keadilan
4.0
Game & Piranti Lunak
3.0
Bonus & Promosi
3.0
Dhukungan pelanggan
3.8 Rating sakabèhé
Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 5.0
Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X