500 Casino
5.0

500 Casino

Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Pros
  • 500 Casino bisa diakses ing PC uga piranti seluler.
  • 500 Casino dijamin karo HTTPS bebarengan karo sertifikat SSL sing bisa dipercaya supaya status browsing sampeyan ora aman.
  • Dheweke nampa macem-macem cryptos.
  • Padha duwe mode game eksklusif. Sing 'Wheel'-game utamané misuwur.
  • Dheweke duwe macem-macem mode game.
cons
  • Kita ora bisa nemokake.

Paling apik 500 Casino Review kanggo 2022

500 casino punika kasino crypto, nanging duwe dhasar ing judi CSGO. Dheweke asline dikenal minangka CSGO500 lan dibukak ing 2016 karo goal dadi siji saka CSGO paling gedhe gambling Camping ing donya. Swara wektu padha transisi dadi casino crypto, kang wis sukses kanggo wong-wong mau nganti saiki.

Rincian Penting

Pilihan game kalebu ewonan game kayata Live Casino, slot, game asline dhewe, taruhan esport, lan liya-liyane. Kita bakal ngrampungake rincian babagan iki mengko ing review.

Rewards VIP

Gumantung saka level level VIP sing sampeyan tekani, sampeyan bisa ngrasakake mupangat:

  • Bonus kaping siji kanggo level munggah ing saben tingkatan VIP
  • Rakebacks sing apik
  • Tiket raffle ekstra kanggo acara
  • Penarikan gratis - Entuk biaya transaksi!
  • Badge chatting khusus lan tag ing chatting.
  • Reload Mingguan
  • Loseback
  • Hubungi langsung menyang Host VIP sampeyan dhewe

Fitur Top

Desain 2.0 anyar sing apik

500 Casino nawakake platform apik kanggo desktop lan pemain seluler. Dheweke duwe antarmuka sing gampang digunakake sing bisa diakses saka ngendi wae, kapan wae awan utawa wengi, sing cocog yen sampeyan pengin main ing telpon nalika ngenteni ing antrian nang endi wae!

Mesthi keadilan

Kaya kasebut, 500 Casino dianggo karo macem-macem saka sudhut game lan iki kalebu game provably padha. Provably fairness ngendi pemain dhewe bisa verifikasi sing kabeh transaksi sing padha lan ora tampered karo ing sembarang cara kang tegese ora ana pojok omah utawa soko sing!

Gampang kanggo mlebu lan muter

500 Casino banget pangguna-loropaken lan padha nggampangake kanggo miwiti. Proses registrasi kurang saka siji menit, sampeyan mung kudu ndhaptar alamat email lan jeneng sadurunge nyetor dana! 500 Casino nampa paling mata uang kalebu BTC, ETH, LTC & akeh liyane.

Ruang obrolan karo komunitas sing apik

500 Casino duwe ruang obrolan kanggo para pemain supaya bisa ngobrol lan sesambungan. Akeh sing 500 casino staf bakal ana ing kono supaya sampeyan bisa njaluk pitulung utawa takon babagan apa wae sing dikarepake!

Game Apa 500 Casino Penawaran?

500 Casino's dhaftar game iku ekstensif, ngandika paling. Padha dikompilasi saka macem-macem panyedhiya Highly biso dipercoyo uga asli provably fairness game dhewe.

Wheel

Game sing wis ana 500 Casino wiwit wiwitan taun 2016 nalika isih padha jenenge CSGO500. Game kasusun saka wheel sing wis macem-macem werna nyebar tengen karo lapangan siji emas. Yen sampeyan nang ing lapangan sing, lan sampeyan mencet, sampeyan menang 50 kaping nang! Uga kalebu 2x ing werna abu-abu, 3x ing abang, lan 5x ing biru. Mode game asli sing apik banget.

slot

Padha kurban macem-macem banget saka sudhut slot saka macem-macem panyedhiya. akeh 500 casino's game dhewe sing klebu ing dhaftar iki, nanging ana campuran apik sing teka saka sawetara sumber liyane uga!

Crash

Game sing kondhang asale saka Bustabit, nanging wiwit saiki digawe ing desain anyar kanthi corak sing beda-beda. Klasik sejati, ing endi 500 Casino wis tenan bisa nggawe desain gedhe anyar.

roulette

Pilihan game roulette saka 500 Casino. Dheweke nawakake macem-macem macem-macem, kalebu Eropa, Amerika, lan uga Prancis! Sampeyan uga bisa nang ing CSGO Roulette tradisional!

duels

A mode game ngendi sampeyan bisa perang antarane 1-3 pemain liyane. Pemenang njupuk kabeh pot. Kaya coinflip nanging kanthi kamungkinan ngidini luwih akeh pemain gabung.

Esports taruhan

Dheweke duwe salah sawijining platform taruhan esports paling apik ing kana, nawakake CSGO, Valorant, DotA 2, lan liya-liyane. 500 Casino nawakake akeh pasar kanggo sampeyan nang karo macem-macem mode game kalebu taruhan pemenang pertandhingan uga cacat peta!

Dhukungan pelanggan

Dheweke duwe tim dhukungan pelanggan sing cepet lan cepet nanggapi, sing bisa dihubungi liwat email utawa live chat! Dheweke nanggapi kanthi cepet lan mesthi seneng nulungi.

FAQ

Domain Apa 500 Casino Gunakake?

500 Casino nawakake macem-macem macem-macem domain, sing bisa digunakake kanggo ngakses situs kasebut. Umume wong-wong mau kerja ing saben negara, nanging yen sampeyan manggon ing Rusia, Polandia utawa Turki bisa uga ana pangecualian.

500.casino
csgo500situs
500playsitus
csgo500.io
csgo500ru.com
csgo500tr.com
csgo500pl.com
500playtr.com
500playru.com
500playpl.com

Is 500 Casino Bisa dipercaya?

500 Casino wis watara kanggo dangu saiki lan padha wis ditetepake piyambak minangka salah siji saka kasino paling dipercaya metu ana. Salah siji saka sawetara sing bisa dipercaya kanggo dadi adil, jujur, lan bener-bener mandhiri kanthi ora ana bisnis sing surem!

Sing Nduwe 500 Casino?

500 Casino diduweni lan dilakokno dening Perfect Storm BV, lan iku wis kebak dilisensi dening Komisi egaming Curacao. Kadhaptar resmi ing Curacao, lan alamat bisnise yaiku Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curaçao.

Sampeyan bisa simpenan lan mbatalake CSGO Kulit ing 500 Casino?

Ya, 500 Casino iku salah siji saka sawetara kasino ngendi sampeyan bisa bener simpenan lan mbatalake CSGO Skins! Dheweke duwe sistem unik kanggo mesthekake yen kabeh wong tetep aman nalika nindakake.

Suwene Ora Ditarik saka 500 Casino Njupuk?

Biasane kurang saka 5 menit 500 Casino nggawe manawa transaksi diproses kanthi cepet lan efisien. 500 Casino iku salah siji saka kasino ngendi sampeyan bisa nggawe simpenan, muter metu tanpa masalah, lan mbatalake kabeh dana tanpa masalah!

ora 500 Casino Duwe Sportsbetting?

Ora saiki, dheweke ngrencanakake diluncurake sadurunge 2022. Dheweke wis dadi salah sawijining kasino paling apik ing njaba, sanajan tanpa taruhan olahraga. 500 Casino bakal nambah iki sadurunge 2022 sanadyan!

Jeneng Kang Duwe 500.Casino Digunakake?

500.Casino diwiwiti kanthi nggunakake jeneng CSGO500, banjur mengko digunakake 500Play kanggo wektu sing cendhak sadurunge pungkasane ngganti menyang 500.Casino ing pungkasan taun 2021.


Rating pangguna

0
dirating 0 metu saka 5
0 saking 5 lintang (miturut ulasan 0)
banget0%
Apik tenan0%
Rata-rata0%
Apil0%
Terrible0%


Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Sampeyan entuk:
100% simpenan bonus nganti $ 1,000 + 50 free muter
5.0
Kepercayaan & Keadilan
5.0
Game & Piranti Lunak
5.0
Bonus & Promosi
5.0
Dhukungan pelanggan
5.0 Rating sakabèhé
Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 5.0
Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X