Sekretessmeddelande

Sekretesspolicy för Crypto-Gambling.net

På Crypto-Gambling.net, tillgängligt från Crypto-Gambling.net, är en av våra huvudprioriteringar sekretessen för våra besökare. Detta sekretesspolicydokument innehåller typer av information som samlas in och registreras av Crypto-Gambling.net och hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna sekretesspolicy gäller endast våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats när det gäller informationen som de delade och/eller samlar in på Crypto-Gambling.net. Denna policy gäller inte för information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår integritetspolicy och godkänner dess villkor. För våra allmänna villkor, besök Villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du ombeds att tillhandahålla, och skälen till att du blir ombedd att tillhandahålla den, kommer att klargöras för dig vid den tidpunkt vi ber dig att lämna din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig, till exempel ditt namn, e-postadress, telefonnummer, meddelandets innehåll och / eller bilagor du kan skicka till oss, och all annan information du kan välja att ge.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive saker som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webste
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webste
  • Förstå och analysera hur du använder vår webste
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet
  • Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive för kundservice, för att ge dig uppdateringar och annan information som hänför sig till webste, och för marknadsföring och marknadsföringsändamål
  • Skicka e-postmeddelanden
  • Hitta och förhindra bedrägeri

Loggfiler

Crypto-Gambling.net följer en standardprocedur för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla värdföretag gör detta och är en del av värdtjänsternas analys. Informationen som samlas in av loggfiler inkluderar IP-adresser (Internet Protocol), webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), datum- och tidsstämpel, referens-/utgångssidor och möjligen antalet klick. Dessa är inte kopplade till någon information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användares rörelser på webbplatsen och samla in demografisk information.

Cookies och Web Beacons

Precis som alla andra webbplatser använder Crypto-Gambling.net "cookies". Dessa cookies används för att lagra information inklusive besökarnas preferenser och de sidor på webbplatsen som besökaren besökte eller besökte. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att anpassa innehållet på vår webbsida baserat på besökarnas webbläsartyp och/eller annan information.

För mer allmän information om cookies, vänligen läs “Vad är kakor”.

Våra Reklam Partners

Vissa annonsörer på vår webbplats kan använda cookies och webbbeacons. Våra annonspartners listas nedan. Var och en av våra annonseringspartners har sin egen sekretesspolicy för deras policy på användardata. För enklare åtkomst hyperlänks vi till deras sekretesspolicyer nedan.

Annonspartners integritetspolicy

Du kan konsultera denna lista för att hitta sekretesspolicyn för var och en av reklampartnerna på Crypto-Gambling.net.

Tredjeparts annonsservrar eller annonsnätverk använder teknologier som cookies, JavaScript eller Web Beacons som används i deras respektive annonser och länkar som visas på Crypto-Gambling.net, som skickas direkt till användarnas webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Dessa tekniker används för att mäta effektiviteten av deras reklamkampanjer och/eller för att anpassa annonsinnehållet som du ser på webbplatser som du besöker.

Observera att Crypto-Gambling.net inte har tillgång till eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Tredjeparts Sekretesspolicyer

Crypto-Gambling.nets integritetspolicy gäller inte för andra annonsörer eller webbplatser. Därför råder vi dig att konsultera respektive integritetspolicy för dessa tredjepartsannonsservrar för mer detaljerad information. Det kan innehålla deras praxis och instruktioner om hur man väljer bort vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera cookies genom dina individuella webbläsaralternativ. Om du vill veta mer detaljerad information om cookiehantering med specifika webbläsare kan du hitta den på webbläsarnas respektive webbplatser.

CCPA Sekretessrättigheter (Sälj inte min personliga information)

Enligt CCPA, bland andra rättigheter, har konsumenter i Kalifornien rätt att:

Begär att ett företag som samlar in konsumentens personuppgifter avslöjar de kategorier och specifika personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenterna.

Begär att ett företag tar bort alla personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.

Begär att ett företag som säljer en konsument personuppgifter, inte säljer konsumentens personuppgifter.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätten till tillgång - Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för den här tjänsten.

Rätten till rättelse - Du har rätt att begära att vi korrigerar all information du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information som du anser är ofullständig.

Rätten att radera - Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten att begränsa behandlingen - Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling - Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet - Du har rätt att begära att vi överför data som vi samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Barninformation

En annan del av vår prioritering är att lägga till skydd för barn när du använder internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och / eller övervaka och styra sin onlineaktivitet.

Crypto-Gambling.net samlar inte medvetet in någon personlig identifierbar information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn lämnade denna typ av information på vår webbplats, uppmuntrar vi dig starkt att kontakta oss omedelbart och vi kommer att göra vårt bästa ansträngningar för att snabbt ta bort sådan information från våra register.

Kryptokasinon
4.5 rating
Få upp till 300 EUR + 100 GRATIS SPINS
3.8 rating
VIP-program, progressiva jackpottar och låga husfördelar!
3.8 rating
100% insättningsbonus upp till 5BTC och 100 gratissnurr
4.0 rating
200 % insättningsbonus upp till €300
5.0 rating
Få en 100 % no-sticky insättningsbonus på upp till $1000 och 50 gratissnurr
4.8 rating
100 % insättningsbonus upp till 200 EUR - Dagliga Giveaways, Cashback & VIP Club
3.8 rating
Få upp till 15% rakeback på alla dina spel!
3.8 rating
Få upp till 50% provision tillbaka på varje satsning du lägger
3.8 rating
Få upp till 150 insatsfria bonussnurr
3.8 rating
100% insättningsbonus upp till 1.5BTC + 100 freespins
en English
X