Moonbet Ngidini Sapa wae sing Nduwe Kasino Crypto lan Sportsbook

Yen sampeyan dadi pandherekipun Crypto-Gambling.net, mula amarga sampeyan kepincut karo judi online lan cryptocurrency. 

Saiki, ana proyek sing nggabungake kanthi unik lan nyenengake. Moonbet minangka komunitas pertama sing didhukung dening komunitas, didesentralisasi kasino crypto, sportsbook, lan platform taruhan eSports.

Intine, kanthi nyekel token MBET asli, sampeyan bisa ngrasakake kabeh mupangat duwe kasino crypto. Iki ateges 50% airdrop pangsa bathi kanthi bentuk BLL stablecoin, pamilih masarakat, lan melu kampanye pemasaran Moonbet Sportsbook lan Casino.

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Moonbet, kalebu tuku token MBET, bisa ditemokake langsung ing situs web ing www.moonbet.org

Apa Moonbet?

Moonbet minangka ekosistem iGaming terdesentralisasi sing didhukung komunitas pisanan ing donya.

Ngidini komunitas kasebut dadi pamilik sportsbook online kelas internasional, kasino, lan platform taruhan eSports liwat game desentralisasi.

Liwat token MBET adhedhasar Binance Smart Chain, Moonbet ngidini sing duwe 50% bathi saka Moonbet Sportsbook & Casino. 50% liyane diinvestasikan maneh kanggo nggawe pengalaman pamuter sing ora ana tandhingane.

The Moonbet Sportsbook lan Casino

Moonbet Sportsbook lan homescreen Casino

Moonbet Sportsbook lan homescreen Casino

Moonbet bakal ngluncurake platform taruhan sportsbook, kasino, lan eSports adhedhasar blockchain tanggal 15 Agustus ing www.moonbet.io.

Sportsbook bakal kalebu taruhan ing 30+ olahraga kanthi 1000s pasar taruhan unik, kalebu taruhan langsung ing-muter. Didhukung dening Sportradar, Moonbet bakal nawakake buku olahraga crypto paling lengkap sing kasedhiya kanggo para petaruh.

Kasino crypto Moonbet bakal kalebu enem cukup adil game casino blockchain:

  • blackjack
  • roulette
  • Poker video
  • Dadu
  • Hai / Lo
  • Crash

Platform kasebut uga bakal nyakup platform taruhan crypto eSports lengkap sing ngidini para pemain bisa milih taruhan ing CS: GO, League of Legends, DOTA 2, lan macem-macem game eSports liyane sing populer.

Apa sing diarani Provably Fair Gaming?

Game sing bisa ditampilake cukup kalebu algoritma sing bisa diverifikasi langsung dening para pemain kanggo keadilan lan nawakake transparansi lengkap babagan acak game apa wae.

Nggunakake algoritma open-source kanggo generasi winih acak, ngasilake nomer, lan hashing, pemain nampa kabeh informasi sing dibutuhake sadurunge tangan diputer kanggo ngerti manawa game ditawakake kanthi adil.

Moonbet Sportsbook and Casino bakal 100% adhedhasar pamblokiran lan nggunakake teknologi kasino sing cukup adil kanggo njamin keadilan kanggo para pemain.

Babagan Tim Moonbet

Tim Moonbet kasusun saka wolung anggota inti, saben spesialis dadi peran masing-masing.


Pangadeg lan CEO Moonbet yaiku Jason Poprawa, profesional iGaming sing berpengalaman sing wis dadi Direktur Sportsbook lan Operasi Kasino ing www.kwiff.com. Dheweke duwe Sertifikat Manajemen Sportsbook lan sertifikat liyane ing Pemasaran Kasino, sing nuduhake manawa dheweke pancen setya marang taruhan online.

CTO yaiku Juan Porta, sing duwe pengalaman pemrograman 13+ taun lan wis dadi Project Manager ing salah sawijining Firma Konsultan IT paling gedhe ing Spanyol. COO Francisco Bengoechea minangka mantan pengendara sepeda, insinyur teknis, lan wirausahawan serial sing wis ngatur bisnis ing Argentina, uga Spanyol.

Tim kasebut dibunderake dening rong pangembang berpengalaman, direktur pemasaran, manajer komunitas, lan ahli strategi bisnis.

Penjualan Token Moonbet

Moonbet nglumpukake $ 324,400 ing wektu cendhak

Moonbet saiki lagi ing tahap penjualan token, amarga wis entuk udakara $ 325,000 ing wektu sing cendhak. 

Pre-sale token kasebut wis adol $ 295,000 lan saiki wis ing tahap kapindho ICO. 

Token MBET saiki bisa dituku ing www.moonbet.org regane mung $ 0.00005 USD nggunakake BTC, XRP, BNB, lan USDT (BEP20).

Kepiye Kepemilikan Moonbet

Yen sampeyan tuku token MBET, intine dadi bagean-bagean saka Moonbet Sportsbook and Casino, yaiku platform taruhan crypto sing dilisensi dening Papan Kontrol Gaming Curacao.

Sawise platform diluncurake lan pemain wiwit nggunakake, sapa wae sing nyekel token MBET bakal bisa nampa bathi kanthi nyekel.

Moonbet bakal nggabungake bathi kasino kanthi rutin, banjur dibagi bathi 50%. 50% pertama bakal disebarake menyang komunitas liwat BUSD (Binance USD stablecoin) langsung liwat Binance Smart Chain.

50% liyane bakal dilabur maneh menyang pangembangan, operasi, lan pemasaran Moonbet Sportsbook and Casino.

Dadi Pamilik Crypto Sportsbook lan Kasino Saiki

Yen sampeyan pengin entuk bathi saka duwe kasino crypto, mula Moonbet minangka prekara sing kudu sampeyan priksa.

Sampeyan bisa tuku token MBET langsung saka situs web ing www.moonbet.org kanggo wektu winates.

Sampeyan uga bisa ngetutake ing:

twitter.com/moonbetofficial

t.me/moonbetofficial

moonbet.medium.com

Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 5.0
Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X