Stake.com
4.8

Stake.com

Entuk bonus eksklusif kanthi gabung karo VIP Club
Pros
  • Proses dhaptar sing gampang lan cepet banget.
  • Situs kasebut ora ana lag lan ora mbedakake bandwidth ing antarane judhul pihak pisanan lan pihak katelu.
  • Ton kesempatan kanggo Gamble.
  • Nyata
  • Reputasi hebat ing internet.
  • Bisa digunakake kanthi apik ing kabeh piranti.
  • Nduwe pengaruh aktif ing media sosial lan forum.
cons
  • Kita ora bisa nemokake.

Paling apik Introduksi Kanggo Stake.com

Apa sampeyan jinis wong sing seneng totohan kabeh? Apa sampeyan wis ngetung dina kanggo asil pengumuman Presiden Amerika sabanjure amarga sampeyan entuk dhuwit? Utawa, yen totoan olahraga luwih akeh ing dalan sampeyan? Apa sampeyan seneng main game dhewe lan nyoba sukses ing kana? Yen malah salah sawijining sing bener Stake.com iku kanggo sampeyan.

Apa Stake.com?

Stake.com iku sawijining situs web kabeh-ing-siji ngendi sampeyan bisa Gamble ing meh kabeh sing kedados ing saindhenging donya. Saka game kaya Super Bowl nganti acara gedhe kaya Perlombaan Presiden 2020, kabeh pancen adil. Dhuwit bisa diselehake ing meh kabeh sing cocog. Aku malah gelem totohan sing Stake.com mbokmenawa wis taruhan mlaku sadurungé ing taun sak lomba kanggo Satus Yuta Pelanggan antarane PewDiePie lan T-Series. 

Kajaba iku, Stake.com uga game casino. Ana 16 stake game asli ing wektu iki sing bisa dibuktekake adil. Kapan sampeyan mbukak a stake game asli, ana lencana ing ngisor sing ujar "keadilan". Ngeklik lencana kasebut bakal mbukak algoritma sampeyan Stake.com.

Antarmuka Pangguna Dhasar

Stake.com nampani pangguna kanthi cepet registrasi. Pangguna potensial uga bisa gabung karo platform kasebut kanthi nyambungake akun media sosial kayata Facebook, Google, lan Twitch. 

Ing ngisor iki, sampeyan diwenehi pilihan kanggo milih salah siji saka rong bagean kasebut, 'Casino' utawa 'Sportsbook'. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan loro kasebut kanthi rinci.

Bagean sabanjure situs web nuduhake grafik babagan wager lan mbayari saka Kasino, Taruhan Olahraga, lan Balapan. 

Situs web kasebut mlaku kanthi lancar, meh ora bisa ngomong babagan lag sing bisa dibahas. Ora ana masalah tarif utawa pigura wektu. Game kasebut duwe rong mode. Mode demo diwenehi label minangka "Mode Nyenengake", sing migunani banget amarga para pemain bisa seneng game sing disenengi tanpa mbebayani dhuwit nyata. Mode sing pangguna main dhuwit nyata diarani "Mode nyata".

Proses registrasi uga cepet banget. Bonus cilik uga diwenehake marang para pemain sawise proses mlebu. Proses iki cukup kanggo paling ora nyoba situs web metu.

Kasino

Kasino ing Stake.com minangka kasino online harfiah sing main game online lan diputer. Iki ngelingake aku babagan situs web kaya 7BitCasino, ing endi game dadi daya tarik utama situs web. 

Akeh pangembang sing nggawe game kanggo situs web iki. Pangembang iki kalebu; AmaticBelatra Betsoft, BGaming, Big Time Gaming, Booming Games, Boonga, Endorphina, Evoplay Entertainment, Gameart, Habanero, Hacksaw Gaming, iSoftbet, Netent, No Limit City, Platypus, Playson, Push Gaming, Relax, Spinomenal, lan Taruhan Olahraga.

Game Partai kaping 3 sing digawe kanggo situs web iki dening pangembang iki bisa mlaku kanthi apik. Ora ana lag utawa throttling sing nyata nalika diuji. 

Game kasebut dipérang dadi kategori Slot, Live Casino, Show Game, lan Game Meja. 

Game sing paling populer ing platform iki yaiku Stake Asli Stake ngasilake game lan iklan ing sisih ndhuwur. Dheweke digabung menyang situs kasebut lan katon alami ing kana, ora kaya game Flash liyane. Sawetara Stake asli minangka asli asli nanging umume minangka pamuasan game sing wis populer banget ing situs liyane. Ing Stake asli, kabeh duwe lencana sing bisa dibandhingake sing mbukak liwat situs kasebut. Dheweke mbutuhake ndhaptar amarga "Mode nyenengake" ora kasedhiya kanggo dheweke. Game kasebut uga duwe rata-rata 1% ujung omah. Sawetara iki Stake game asli kasebut ing ngisor iki.

  • kacilakan: Baris Horisontal wiwit munggah ing grafik, nambah multiplier. Pemain "Awis metu" minangka multiplier munggah. Garis multiplier bisa mudhun kapan wae. Awis-metu ing wektu lan sampeyan entuk sawetara MediaWiki, utawa sampeyan ilang. Multiplier banget angel lan kadhangkala bisa nganti 5x. Tunai minimal metu yaiku 1.01x.
  • limbo: Iki game judi sing unik kanggo situs iki. Mbayar kudu ngisor asil limbo supaya menang.
  • HILO: Game tradisional Hilo sing umum digunakake ing pirang-pirang situs web. Sampeyan mung prelu, prédhiksi manawa kertu sabanjure sing ditampilake bakal regane luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang kertu sing ditampilake saiki. Ramalan sing bener menang.
  • DICE: Mirip banget karo game dadu sing ditemokake ing akeh Kasino Crypto. Omah wis 1% Edge.
  • KENO: Game kasebut duwe 40 nomer wiwit 1 nganti 40. Pemain bisa milih nganti 10 nomer. Nomer liyane cocog sajrone game, mula bakal menang sing menang.
  • Tambang: Game iki adhedhasar game sing diarani Minesweeper, sing kabeh wis diputer ing komputer. Pamuter kudu ngindhari tambang ing kothak 5 kanthi 5. Yen tambang kena, pemain bakal kelangan dhuwit.
  • BLACK JACK: The Stake asli kanggo blackjack adhedhasar game blackjack tradisional, ing endi tangan pemain kudu 21 utawa sangisore. Yen tangan bakul luwih dhuwur tinimbang pamuter ilang lan yen tangan pamuter luwih dhuwur, omah bakal kalah. Resiko Dhuwur, nanging Ganjaran Dhuwur.
  • DIAMON: Game iki adhedhasar game Poker tradisional sing digunakake permata tinimbang kertu.
  • Slot: Slot iki nduweni 5 gulungan kanggo game slot. Kabeh 5 rol sing katon ing slot nyebabake jackpot.
  • ROULETTE: Ing Roulette, pemain bisa nang ing nomer utawa kombinasi nomer. Padha uga kudu guess apa nomer bakal aneh utawa malah lan ing werna bakal werni nampa.
  • VIDEO POKER: Ing video poker, pemain kudu duwe sepasang Jacks utawa luwih apik kanggo menang.
  • RODA: Rodha wis spun lan pamuter totoan ing warna sing bakal dipasang ing rodha. Taruhan sing menang menang.

Buku Olahraga

Sportsbook minangka intine tradisional. Situs kasebut minangka bookie sing nuduhake kemungkinan acara utama. Ing Sportsbook, sampeyan ora mung nang ing acara olahraga nanging uga politik lan hiburan. Nalika nulis, acara paling gedhe ing bagean kasebut yaiku Pemilihan Presiden Amerika taun 2020 antara Donald Trump lan Joe Biden.

Pemain uga bisa nang ing Acara Gaming ESports utama. Game ESports iki nduweni game kayata Counter-Strike: GO, Dota 2, StarCraft, lan League of Legends.

Pemain bisa milih asil pertandingan apa tim bakal Menang, Kalah, utawa pertandingan kasebut bakal dadi babak. Nomer kemungkinan uga ditampilake.

Sportsbook nampilake kategori acara ing ngisor iki sing bisa dipilih:

  • Soccer
  • tennis
  • Tennis table
  • Cricket
  • Counter-Strike: koleksi Nyerang
  • Dota 2
  • Starcraft
  • basketball
  • Ice Hockey
  • Liga Elektronik / Cyber ​​WorldCup
  • Liga Legenda
  • Volleyball
  • Pantai Bola Tampar
  • darts

Platform sing kasedhiya

The Stake.com situs web dibangun ing HTML5. Iki mbantu nggawe skala sing mulus saka Desktop menyang Ponsel lan Tablet. Situs web isih paling apik ing Google Chrome, sing dianjurake. Wektu mbukak uga paling apik ing Google Chrome. Microsoft Edge basis kromium uga dianjurake kanggo nggunakake situs.

Anane Media Sosial

Stake.com nduweni kaca Twitter sing aktif lan aktif ing ngendi dheweke ngirim kanthi rutin. Ing wektu nulis, kaca wis dikirim mung 43 menit kepungkur ngumumake acara olahraga langsung mbukak kanggo totohan. Dheweke ngumumake acara langsung lan kesempatan upah sing gedhe ing kene. Kaca Twitter uga bisa digunakake minangka pangeling kanggo kabeh game penting ing donya olahraga.

Promosi lan bonus ing Stake.com

Stake.com tuan rumah matèni tantangan ngendi pemain bisa ajeg melu. Sawise wong dadi Patron lan bagean saka Stake komunitas, dheweke dadi layak melu macem-macem tantangan. Seseorang bisa tetep aktif ing obrolan kanggo nampa bonus udan sing uga umum kanggo situs web liyane. Bonus udan utamane padha karo wong sing mbuwang dhuwit ing dalan lan wong-wong mlayu njupuk.

gabung StakeSaluran telegram resmi bakal nggawe sampeyan layak main game tantangan telegram sing saben dina kedadeyan kanthi kolam hadiah wiwit $ 30 nganti $ 16500.

Fitur liyane saka stake.com yaiku balapan saben dina sing bisa dolanan karo anggota komunitas liyane. Pemain bisa menang ewu dolar ing iki.

Peta asuransi pertama uga bonus sing apik. Yen ana wong sing taruhan ing tim sing menang pertandingan pertama, nanging kalah, Stake mbalekake separo dhuwit (nganti $ 100).

Ana promosi anyar sing isih aktif Stake.com. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak bagean promosi saka Stake.com.

Pilihan pambayaran

Situs web minangka salah sawijining situs sing menehi hasil khusus karo Cryptocurrency. Kabeh penarikan lan Celengan digawe sacara eksklusif nggunakake Cryptocurrency. Mata uang sing ditampa digunakake kanggo mundur lan deposit yaiku Bitcoin, Ripple, LiteCoin, Ethereum, lan Tron. Ora ditampa mata uang FIAT.

Perawatan lan Dhukungan Pelanggan

Stake.com wis 24/7 manggon chatting kanggo bantuan sawijining pelanggan yen padha nampa piyambak ing sembarang Urut saka masalah. Layanan pelanggan banget grapyak lan ndhukung lan nindakake sing paling apik kanggo mbantu para pelanggan. Sampeyan uga bisa nyedhaki dhukungan pelanggan liwat Telegram lan Twitter. Situs kasebut uga duwe forum dhewe ing ngendi sampeyan bisa takon babagan apa wae lan priksa manawa ana wong sing bakal nulungi sampeyan.

Nanging, ora ana telpon utawa nomer bebas pulsa sing bisa dihubungi. Iki bisa uga ora apik kanggo sawetara wong, nanging obrolan langsung minangka alternatif sing apik.

Negara Wates

Situs kasebut mbatesi dhewe saka sawetara negara. Negara-negara kasebut kalebu Amerika Serikat, Suriah, Iran, Korea Utara, Australia, Walanda, Prancis, Inggris, Portugal, lan Serbia.

Uga ana sawetara negara sing kasedhiya kanggo nggunakake situs kasebut, nanging ilegal digunakake ing negara kasebut amarga ukum saka hukum. Goleki undang-undang judi negara sampeyan kanggo ngerteni utawa liya, judi online bisa nyebabake sampeyan ngalami denda lan wektu penjara sing abot.

Rating Trust

Rating kepercayaan situs adhedhasar algoritma sing bisa dibuktekake. Iki tegese sapa wae bisa mriksa cara kerja internal situs kanggo nemtokake manawa situs kasebut adil utawa ora. 

Stake.com bangga fitur tandha "Adil" ing kabeh sawijining stake asli Kabeh padha dianggep bisa dibuktekake adil. Situs iki wis nampa 5/5 lintang ing rating kepercayaan.

Lisènsi

Stake.com diduweni lan dilakokno dening Medium Rare NV, yaiku perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Bangsa Curacao.

Is Stake.com Legit?

Stake.com wis operasi kanggo luwih saka 5 karo, karo salah siji saka rekaman trek paling gedhe ing sajarah kasino crypto.
Padha operate karo lisensi Curacao lan dikenal tansah mbayar metu ana prakara apa.

Apa sampeyan bisa muter? Stake.com ing AS?

Stake.com diblokir ing AS. Nanging, Stake bubar diluncurake Stake.kita kanggo pasar US!

Apa sampeyan bisa nggunakake VPN kanggo Stake.com?

Miturut informasi sing diumumake publik dening Stake.com, padha ora nundha pangguna kanggo nggunakake a VPN.
Mulane kita bisa nganggep adhedhasar kasunyatan sing padha tansah mbayar pemain sing, sampeyan bisa aman nggunakake VPN nalika gambling ing Stake.com

URL sing ditindakake Stake nggunakake?

kesimpulan

Yen sampeyan minangka jinis wong sing ora pengin kehabisan dalan kanggo taruhan, bisa uga acara olahraga, Esports, Pemilu, utawa Balapan, mula iki minangka situs web sing cocog kanggo sampeyan. Game esports duwe kabijakan asuransi game pertama sing migunani.

The Stake Asli minangka game sing paling populer sing kasedhiya ing platform kasebut, nanging situs web kasebut ora mbedakake alokasi bandwidth amarga kabeh game pangembang pihak katelu uga lancar kaya judhul pihak pertama.

Game kasebut kabeh kabukten adil. 

Situs web duwe desain apik lan gampang digunakake antarmuka pangguna. Kajaba iku, tim dhukungan pelanggan mesthi kasedhiya kanggo mbantu.

Yen sampeyan ngupayakake platform sing apik kanggo main, kanthi bonus lan ton game lan kesempatan sing apik, mula Stake.com yaiku papan sing arep ditrapake.


Rating pangguna

0
dirating 0 metu saka 5
0 saking 5 lintang (miturut ulasan 0)
banget0%
Apik tenan0%
Rata-rata0%
Apil0%
Terrible0%


Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Sampeyan entuk:
Bonus eksklusif kanthi gabung karo VIP Club
5.0
Kepercayaan & Keadilan
5.0
Game & Piranti Lunak
4.0
Bonus & Promosi
5.0
Dhukungan pelanggan
4.8 Rating sakabèhé
Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 5.0
Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X