Kryptosino
3.8

Kryptosino

Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Pros
  • Kryptosino bisa diakses ing PC uga piranti seluler.
  • Kryptosino dijamin karo HTTPS bebarengan karo sertifikat SSL sing bisa dipercaya supaya status browsing sampeyan ora aman.
  • Dheweke nampa BTC, ETH, Dash, DOGE, BNB, XRP, TRX, XMR, lan LTC.
  • Padha duwe macem-macem saka sudhut mode game kalebu mode game unik dhewe: "Slot Battle".
cons
  • Kryptosino isih Luwih saka casino anyar.

Best Kryptosino Review Kanggo 2022

Nggolek paling-dirating Bitcoin Casino ? Katon ora Nggolek casino bitcoin sing nawakake bonus lan promosi? Ora katon luwih saka Kryptosino. casino iki salah siji sing paling biso dipercoyo lan dipercaya ing industri, lan pemain sing bisa nyana kanggo seneng keuntungan gedhe lan ganjaran.

Promosi saiki nawakake pemain 100% bonus ing simpenan kawitan karo mung 30x wager, uga nganti 40% rakeback kabeh taruhan!

Rincian Penting

Kryptosino minangka peserta sing relatif anyar ing pemandangan kasino online, mung didegake ing 2022. Kryptosino diduweni lan dilakokno dening Versus Odds BV - perusahaan sing kadhaptar lan dilisensi ing Curacao. Iki tegese Kryptosino wis kebak diatur lan tundhuk karo online paling anyar gambling hukum lan angger.

Salah sawijining perkara sing nggawe Kryptosino ngadeg metu saka kasino online liyane fokus ing nyediakake lingkungan game aman lan aman kanggo kabeh pemain. Kanggo tujuan iki, Kryptosino nggunakake teknologi enkripsi SSL 128-dicokot paling anyar kanggo nglindhungi kabeh data pamuter. Kajaba iku, Kryptosino wis privasi anti-penipuan ketat ing Panggonan kanggo mesthekake yen kabeh transaksi pamuter aman lan aman.

Fitur Top

Kryptosino wis akeh nawakake pemain, kalebu sawetara saka sudhut game casino, bonus loman lan promosi, lan support customer watara-the-jam. Ing ngisor iki sawetara fitur ndhuwur sing bisa ditemokake Kryptosino:

- A sawetara saka sudhut game casino saka panyedhiya lunak anjog

– Bonus loman lan promosi

- Lingkungan game sing aman lan aman

- Dhukungan pelanggan 24 / jam

– Kanthi mobile responsif casino

Pangguna Antarmuka lan Pengalaman

Kryptosino nduweni desain ramping lan apik gayane sing gampang kanggo navigasi. Lobi casino uga glethakaken metu lan sampeyan bisa kanthi gampang golek game sampeyan lagi looking for. Kajaba iku, Kryptosino responsif kanthi mobile, supaya sampeyan bisa seneng game casino favorit ing Go.

Promosi & Bonus

Kryptosino nawakake sistem ganjaran lucrative sing nawakake munggah 40% rakeback ing kabeh taruhan!

Kaya sing awakmu weruh, Kryptosino nawakake macem saka sudhut bonus loman lan promosi. Saka bonus sambutan kanggo cashback lan ganjaran VIP, ana sing kanggo kabeh wong Kryptosino.

pembayaran

Kryptosino nawakake macem-macem cara pembayaran, kalebu:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Litecoin
  • Monero
  • Ripple
  • DOGE
  • TRon
  • ZCash
  • Binance Coin
  • Dash

Penarikan diproses sajrone 24 jam, sanajan bisa uga butuh dana nganti tekan akun sampeyan gumantung saka metode pembayaran sing sampeyan pilih. Kryptosino ora ngisi biaya kanggo celengan utawa penarikan.

Dhukungan pelanggan

Kryptosino nawakake 24 / support customer jam liwat manggon chatting lan email. Ing Kryptosino tim dhukungan grapyak lan mbiyantu, lan padha bakal nindakake sing paling apik kanggo mutusake masalah masalah sampeyan duwe.

FAQ

Nalika ana Kryptosino diluncurake?

Kryptosino dibukak ing 2022.

Perusahaan apa sing diduweni Kryptosino?

Kryptosino diduweni lan dilakokno dening Versus Odds BV

Is Kryptosino kasedhiya kanggo pemain saka Amerika Serikat?

Ora, Kryptosino ora kasedhiya kanggo pemain saka Amerika Serikat.

Apa basa apa Kryptosino nyokong?

Kryptosino ndhukung Inggris.

Apa sing Kryptosino wektu mundur total?

Penarikan diproses sajrone 24 jam. Nanging, bisa uga luwih suwe kanggo dana tekan akun sampeyan gumantung saka cara pembayaran sing sampeyan pilih. Kryptosino ora ngisi biaya kanggo celengan utawa penarikan.

Kepiye carane bisa ngubungi Kryptosino Dhukungan pelanggan?

Sampeyan bisa ngontak Kryptosino dhukungan pelanggan liwat live chat utawa email. Kryptosino nawakake 24 / dhukungan pelanggan jam.

ora Kryptosino nawakake casino mobile?

Ya, Kryptosino responsif kanthi mobile, supaya sampeyan bisa seneng game casino favorit ing Go.

kesimpulan

Yen sampeyan nggoleki kasino Bitcoin paling dhuwur, Kryptosino mesthi worth mriksa metu. Kanthi fokus ing nyediakake lingkungan game aman lan aman, sawetara saka sudhut game casino, lan bonus loman lan promosi, Kryptosino duwe soko kanggo saben wong. Mlebu dina iki kanggo njupuk kauntungan saka Kryptosino welcome bonus


Rating pangguna

0
dirating 0 metu saka 5
0 saking 5 lintang (miturut ulasan 0)
banget0%
Apik tenan0%
Rata-rata0%
Apil0%
Terrible0%


Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Sampeyan entuk:
100% Bonus simpenan nganti $ 1000
4.0
Kepercayaan & Keadilan
4.0
Game & Piranti Lunak
4.0
Bonus & Promosi
3.0
Dhukungan pelanggan
3.8 Rating sakabèhé
Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 5.0
Entuk bonus deposit 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X