Katsubet
3.8

Katsubet

100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Pros
  • Katsubet bisa diakses ing PC uga piranti seluler.
  • Katsubet dijamin karo HTTPS bebarengan karo sertifikat SSL sing bisa dipercaya supaya status browsing sampeyan ora aman.
  • Dheweke njupuk BTC, LTC, ETH, DOGE, BCH, USDT, lan XRP.
  • Dheweke duwe macem-macem mode game.
cons
  • RTP luwih murah tinimbang ing situs liyane.
  • Sampeyan ora entuk bonus deposit ing situs kasebut.

Rincian Penting

KatsuBet Kasino minangka salah sawijining platform cryptocurrency sing paling populer, sing diluncurake ing 2020. Platform game diduweni dening Dama NV Perusahaan iki bubar wiwit aktif ngembangake bisnis cryptocurrency lan taruhan ing wilayah iki. Mata uang digital utama ing situs kasebut yaiku Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Binance coin, Cardano lan Tron. Yaiku, sampeyan bisa nggawe simpenan, taruhan lan mbatalake kemenangan sampeyan ing mata uang kasebut, sing cukup trep lan pas wektune amarga cryptocurrency populer banget.

Fitur Top

Operasi platform ana ing pengawasan Parlemen Curacao, sing wis ngetokake lisensi gambling. Iku paling sought-lisensi kanggo ngatur gambling ing papan online.

Situs kasebut diadaptasi kanthi lengkap kanggo macem-macem piranti. Sampeyan bisa muter game favorit ora mung saka komputer desktop lan laptop nanging uga saka ponsel lan tablet karo sistem operasi Android lan iOS. Iki trep banget amarga mayoritas pemain ora bisa mikir muter tanpa piranti seluler. Kabeh game sampurna dicocogake kanggo sembarang résolusi layar thanks kanggo HTML5, kang wis ngganti donya pangembangan game kanggo Smartphone. Kabeh sing perlu dilakoni iku menyang casino lan mlebu ing kabinèt pribadi, banjur nggawe simpenan lan miwiti muter. Kabeh proses muter saka piranti seluler ora beda karo sing muter saka komputer.

KatsuBet Casino wis luwih saka 4,000 game ing katalog ing macem-macem klasifikasi. Ana slot lan game table karo RNG uga kaca kapisah kanggo Live Games. Kabeh game lan rincian sampeyan tetep aman lan aman nggunakake sertifikat SSL khusus sing ndhelik sambungan sampeyan menyang kasino lan nyegah pihak katelu ngakses rincian sampeyan. Iki minangka solusi sing populer banget, sing wis kabukten efektif ing ewonan situs.

Cara Nggawe Akun

Kanggo ndhaptar akun ing KatsuBet Casino , sampeyan kudu pindhah menyang kaca ngarep. Ing kene sampeyan kudu ngeklik "Sign Up", sing ana ing pojok sisih ndhuwur. Sampeyan banjur kudu ngisi sawetara rincian babagan identitas sampeyan ing formulir khusus. Kaca pisanan bakal njaluk informasi profil:

  • Email (sampeyan kudu menehi alamat email pribadi sing bakal dikirim informasi registrasi akun)
  • Sandi (disaranake kanggo nemtokake tembung sandhi sing angel ditebak)
  • Mata uang (ing kene sampeyan duwe macem-macem mata uang sing bisa dipilih kanggo akun sampeyan)
  • Yen sampeyan wis ngisi kabeh data baris, klik "Sabanjure".

Kaca sabanjure bakal ngemot informasi pribadi sampeyan:

  • jeneng ngarep
  • jeneng pungkasan
  • Tanggal Lahir
  • Ponsel (ketik nomer ponsel karo kode negara sampeyan, sampeyan bakal nampa SMS kanthi kode aktivasi)
  • Gender
  • Yen sampeyan wis ngisi kabeh data baris, sampeyan bisa ngeklik "Sabanjure" maneh.

Langkah pungkasan yaiku nyedhiyakake informasi babagan alamat:

  • Negara (pilih negara sampeyan manggon saka dhaptar)
  • Kutha (sebutake kutha)
  • kode Pos
  • Alamat
  • Nampa Email Promos (Sampeyan bisa ndhaptar kanggo nampa promosi email saka KatsuBet Kasino. Opsi iki opsional lan yen sampeyan ora pengin diwenehi kabar, skip wae)
  • Aku setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi (pisanan sampeyan kudu maca Sarat lan Ketentuan lan sinau seluk beluk platform game. Yen wis rampung iki, sampeyan bisa milih item iki lan nerusake)
  • Nampa Promo SMS (uga opsional. Sampeyan bisa milih yen sampeyan pengin nampa macem-macem tawaran promosi menyang nomer ponsel)
  • Yen kabeh langkah wis rampung, klik "Gawe akun".

Ing tahap iki proses mbukak akun wis rampung. Sabanjure, pindhah menyang kothak email lan konfirmasi registrasi casino. Sawise iku, mlebu menyang akun nggunakake login lan sandhi sing digunakake nalika ndhaptar. Pindhah menyang "Info profil" lan priksa manawa sampeyan wis ngetik kabeh data kanthi bener.

Disaranake sampeyan verifikasi akun sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iki ing profil pribadhi ing 'Verifikasi'. Ing kene sampeyan kudu ngunggah salinan pindai sawetara dokumen supaya bisa KatsuBet keamanan Casino kanggo mriksa akun kanggo maksud apa kegiatan ilegal. Iki biasane kanggo mesthekake yen sampeyan wis umur legal. Sawise dokumen sampeyan wis diunggah lan diverifikasi akun sampeyan bakal diverifikasi lan sampeyan bakal bisa nggunakake platform game tanpa watesan.

Antarmuka Panganggo

Pandhu arah situs katon luwih saka pangguna-loropaken. Kabeh unsur ing situs wis dirancang karo pangguna ing atine kanggo nggedhekake ease saka saben blok individu. Sawise sampeyan mlebu menyang akun, sampeyan bakal disambut dening slider animasi warna-warni sing nampilake kabar lan promosi paling anyar saka KatsuBet Kasino. Sampeyan bisa nggulung spanduk dhewe kanthi ngeklik penunjuk sing ditemokake ing saben gambar.

Ing ngisor panggeser ana garis navigasi game kanthi kategori praktis kanggo mbantu pemain navigasi isi game.

Ing ngisor kategori kasebut ana menu kanthi luwih saka 100 panyedhiya. Ana pangembang top kaya NetGame, KaGaming, Habanero, MrSlotty, Goldenhero, 1spin4win, Avatarux, Foxium lan akeh panyedhiya liyane. Kanggo nggoleki game kanthi cepet, sampeyan bisa nggunakake panelusuran sing dibangun, ing ngendi sampeyan ngetik jeneng game lan yen ana, bakal katon ing kaca sing kapisah.

Game Apa KatsuBet duwe?

Bar navigasi game ngemot sawetara kategori, kanthi game sing disusun miturut genre lan spesifikasi:

  • Kabeh Games. Kanthi pindhah menyang kategori sampeyan bakal weruh kabeh game sing kasedhiya ing website casino kang. Apik banget, kaca iki ditujokake kanggo pangguna sing durung ngerti game sing kudu dipilih. Mulane, kanthi nggulung mudhun kaca sampeyan bisa nemokake hiburan sing paling disenengi. Kanggo sisih paling, ndhuwur slot kene kalebu Primal Bet. Rockways, Master of Gold, Stacked, Bastet lan Kucing lan Woh-wohan sing akeh banget
  • anyar. Ing kategori iki sing game sing wis bubar ditambahake menyang situs. Nanging, iki dudu sing paling anyar saka panyedhiya, nanging game sing ditambahake ing katalog kasebut relatif anyar. Ing antarane game kasebut, sampeyan bakal nemokake Bonanza Billion, Howling Wolves Megaways, Smugglers Cove, Take The Kingdom lan Stack a Cat.
  • Panas. Konten sing paling populer. Kaca kasebut ngemot game kasebut KatsuBet pemain Casino mlaku luwih kerep tinimbang liyane. Isine macem-macem slot sing kedhaftar kaya. Sampeyan bisa ndeleng Finn and the Swirly Spin, Cygnus, Heroes Hunt 2, Four Lucky Diamonds, lan Curse of the Pharaoh.
  • slot. Pancen bagean paling gedhe karo ewu mesin slot. Saka klasik 3 rol slot karo 3 lan 9 paylines kanggo 3D modern slot karo 5 utawa 6 rol lan luar biasa 20 Paylines kanggo Megaways. Aja manawa kanggo mampir lan muter toko Take Santa kang misuwur, Primal Bet. Rockways, East Coast vs West Coast, Magic Stars 3, lan Lady Lava
  • game BTC. Sorotan saka KatsuBet punika cryptocurrency game. Ing kene sampeyan bisa nang nggunakake cryptocurrencies populer BTC, ETH, LTC, BCH, TRX, XRP, lan BNB. Ana akeh game kanggo milih saka lan sampeyan bakal duwe wektu hard kanggo netepake siji. Ing kene sampeyan bakal nemokake game sing kondhang kaya Stay Frosty!, Dragon's Nest, 7 Fortune Frenzy, Moon Spirit Hold&Win, lan Wild Drops.
  • Bonus Tuku. Kategori dijenengi sawise pilihan sing kasedhiya ing slot . Fitur iki ngidini pemain ora kudu ngenteni babak bonus ing mode game biasa. Saiki, siji mung bisa tuku kanthi mbayar jumlah tartamtu. Pancen, kategori iki saya tambah saben dina amarga game anyar ditambahake. Sawetara tambahan paling anyar yaiku Cash Quest, Golden Fish Tank 2 Gigablox, Jelly Reels, John Hunter lan Quest for Bermuda Riches, lan Reno 7.
  • Urip. Main game papan paling apik karo Dealer Live
  • Tabel. Kene sampeyan bakal nemokake meh kabeh game ing bagean Live Games. Nanging, iki bakal dadi versi RNG game kasebut. Iki tegese kabeh asil ing game iki acak kui lan nggawe efek saka acara rampung acak. Ing kene sampeyan bakal nemokake ora mung game kertu lan roulette, nanging uga game arcade ing wangun Alter World, Incan Adventure, Age of the Gods: Spin a Win, lan Tab Tarik Tutankhamun.

Live Dealer Casino

bagean iki ing KatsuBet Casino pantes sebutno khusus amarga iku jenis temen beda saka hiburan. Mung ing kene sampeyan bisa saingan karo Dealer Langsung ing tabel ing game kayata One Day Teen Patti Classic, Blackjack, Roulette, Andar Bahar, Casino Hold'em, lan Baccarat. Kabeh game kasebut saka Ezugi, Lucky Streak, lan Evolution Gaming. Iki sing paling sought sawise panyedhiya ing pasar kanggo layanan casino, yaiku, game Dealer Live.

Dhukungan pelanggan

KatsuBet Casino tim dhukungan pelanggan kasedhiya 24/7 lan ngupaya kanggo menehi respon paling trep lan paling cepet ing wektu cendhak. Wigati dimangerteni manawa sampeyan mung bisa ngubungi spesialis dhukungan pelanggan kanthi ngirim panjaluk liwat formulir umpan balik khusus. Dumunung ing bagean "Hubungi Kita". Tulis panjalukan sampeyan lan ketik ing formulir umpan balik, nemtokake alamat email ing ngendi sampeyan bisa njaluk jawaban lan ngirim formulir kasebut. Sawise tim dhukungan wis nampa, bakal ditangani kanthi cepet.

Promosi & Bonus

Ing kasino, saben pangguna bakal ditawakake macem-macem bonus. Wangsulan: Bab ingkang pisanan nalika sampeyan ndhaftar sampeyan bakal diwenehi ora simpenan bonus ing wangun 20 Free Spin ing Platinum Lightning slot karo wager x50. Sawise sampeyan wis muter bonus iki sampeyan bisa ngisi akun lan entuk 4 bonus ing simpenan kawitan bebarengan. yaiku:

  • Nalika sampeyan dana akun kanggo pisanan, sampeyan bakal nampa bonus saka 100% nganti $100 lan tambahan 100 Free Spins ing BGaming slot
  • Simpenan kaping pindho lan entuk bonus 75% nganti $100
  • Yen sampeyan nggawe simpenan katelu sampeyan bakal ditawakake bonus 50% nganti $ 200
  • Lan simpenan papat bakal menehi 100% bonus nganti $ 100.

Total 5 BTC + 100 Free Spins kasedhiya kanggo sampeyan nggunakake minangka bagéan saka Welcome Bonus.

Sampeyan uga bisa njupuk bagéyan ing promosi liyane. Nanging, promosi kasebut mung kasedhiya kanggo sampeyan sawise sampeyan nggunakake kabeh bonus Paket Sambutan. Dadi iki bonus sing nunggu sampeyan:

  1. Senin Reload Bonus. Nampa Senin Reload Bonus saben minggu. Bonus iki bakal entuk dhuwit ekstra 25% nganti $ 100
  2. Nampa Free Spins Paket kanggo celengan sing digawe ana. Ing idea iku sampeyan kudu simpenan jumlah tetep dhuwit kanggo njupuk bagéyan. Kanggo entuk 30 Spins Gratis, sampeyan kudu nggawe simpenan $20. Kanggo entuk 80 Spins Gratis, sampeyan kudu nggawe simpenan $80. Lan yen sampeyan pengin 200 Free Spins, sampeyan mung kudu simpenan $160
  3. Kothak hadiah utawa Lootbox bakal kasedhiya yen sampeyan mbiayai akun kanthi $30. Pilih saka telung lootboxes kanggo nampa 25, 50 utawa 150 muter
  4. Mystery ana Bonus. Saben pemain bakal nampa email karo bonus Mystery Friday. Nanging, ora ana sing ngerti apa bonus kasebut
  5. Cashback saben dina kasedhiya kanggo kabeh pemain tanpa istiméwa nalika padha kelangan dhuwit. Yen kelangan $295-589 sampeyan bakal entuk 5% cashback. Yen ilang $ 589-1174, sampeyan bakal entuk 7% cashback. Lan nalika ilang paling $ 1175, sampeyan bakal entuk 10% cashback
  6. Program VIP. Selehake taruhan, entuk KatsuPoints lan entuk tingkat casino. Iki tegese yen sampeyan nggawe taruhan kanthi dhuwit nyata, sampeyan entuk KP. Sing liyane TCTerms sampeyan entuk, sing luwih dhuwur status ing KatsuBet Kasino. Sampeyan uga bakal dianugerahi Free Spins lan hadiah awis nalika tekan tingkat tartamtu.

KatsuBet Kode Promo kanthi Bonus Ngedongkrak Gratis ing taun 2022

Yen sampeyan pengin njaluk free bonus saka KatsuBet Casino , sampeyan kudu ngetik kode promo khusus. Sampeyan bisa uga wis weruh ndhuwur sing kudu nggunakake kode promo kanggo sawetara bonus. Iki ditindakake supaya saben pangguna bisa entuk bonus simpenan kanthi gratis. Contone, sampeyan bisa ngetik kode ing pisanan 4 simpenan. Ing simpenan pisanan bonus bakal dikreditake kanthi otomatis, nanging ing celengan 2, 3 lan 4 sampeyan kudu ngetik 2DEP, 3DEP, lan 4DEP. Pengin melu Lootboxes? Ketik kode promo MYLUCKYBOX. Lan sampeyan pengin nampa bonus 25% ing Senin? Ketik LUCKYMONDAY nalika sampeyan nggawe simpenan. Pengin luwih Free Spins ana? Ora masalah! Iki kode promo kanggo REBU.

Kepiye carane aplikasi a KatsuBet kode promo?

Supaya kanggo aplikasi kanggo kode promo ing KatsuBet Casino , sampeyan kudu ngetik ing kothak nalika nggawe simpenan. Sawise sampeyan nggawe simpenan karo kode promo iki, bonus bakal otomatis ditambahake menyang akun.

Apa KatsuBet kode promo?

A kode promosi pesawat khusus saka aksara sing serves kanggo mesthekake yen pemain bisa nggunakake ora mung kode promosi umum nanging uga individu sing administrasi bakal menehi kanggo nggayuh tingkat Program VIP. kode Promo dibutuhake kanggo pemain nampa bonus.

Suwene suwene KatsuBet kode promo bener kanggo?

Minangka aturan, kode promo ora duwe tanggal kadaluwarsa. Nanging, iki gumantung ing syarat-syarat partisipasi. Yen syarat kanggo entuk kode promosi nyatakake yen valid kanggo 2 minggu, kode promosi ora bakal valid maneh sawise periode kasebut.

Lisensi lan Registrasi

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, KatsuBet Casino dilisensi dening Parlemen pulo Curacao ing nomer 8048 / JAZ2020-013. Nanging, saliyane lisensi, casino terus diaudit dening perusahaan audit independen sing nyoba RNG lan piranti lunak liyane.

Celengan & Penarik

Kabeh KatsuBet Pemain casino bisa mbiayai akun ing AUD, EUR, USD, NOK, PLN, NZD, CAD, RUB, JPY. Cryptocurrencies BTC, LTC, ETH, DOGE, BCH, USDT, XRP. Jumlah simpenan minimal $10 nalika maksimum $4,000. Lan kanggo penarikan, jumlah minimal $ 20 lan maksimal $ 4,000 utawa padha karo cryptocurrency.

Sampeyan saiki bisa nggawe celengan lan penarikan liwat sistem pembayaran:

  • Visa, Mastercard, Maestro
  • Neosurf
  • ecoPayz
  • iDebit
  • antarmuka
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Tether.

Tenggat wektu kanggo nampa penarikan biasane kaya ing ngisor iki:

  • Kartu Pembayaran 3-5 dina
  • Transfer Bank 5-7 dina
  • E-dompet 0-60 menit.

Kanggo watesan total penarikan, sampeyan ora bisa entuk luwih saka $5,000 seminggu lan $15,000 saben wulan.

FAQ

Aku arep kanggo muter ing KatsuBet Kasino. Apa sing kudu dak lakoni?

Supaya kanggo miwiti muter ing KatsuBet Casino, sampeyan kudu pindhah menyang homepage saka website lan klik ing "Sign Up". Sawise iku, isi kabeh rincian sing bakal ana ing formulir kasebut. Yen sampeyan nindakake iki, akun sampeyan bakal diaktifake. Nanging, sampeyan kudu ngliwati proses verifikasi akun. Iki mbutuhake salinan pindai sawetara dokumen. Sawise akun wis diverifikasi dening Staff, sampeyan bakal bisa kanggo seneng keuntungan saka casino online tanpa watesan.

Apa game sampeyan adil lan akurat?

Kabeh game ing KatsuBet Casino terus-terusan diaudit dening perusahaan audit RNG. Kajaba iku, situs iki kontrol dening lisensi Curacao, kang menehi jaminan sing kabeh game padha lan aman.

Apa aku bisa ngganti alamat email registrasi?

Sayange, ora. Sawise sampeyan ndhaptar, sampeyan ora bisa ngganti alamat email sampeyan.

Nalika dhukungan pelanggan kasedhiya?

KatsuBet tim dhukungan Casino kasedhiya 24/7 kanggo mesthekake yen pemain bisa takon lan njlèntrèhaké masalah sing nemokke ing sembarang wektu dina utawa wengi.

Kepiye carane nambah mata uang liyane?

Kanggo nambah mata uang liyane menyang akun sampeyan kudu pindhah menyang Dompet banjur klik Tambah Mata uang. Pilih mata uang sing dikarepake banjur klik Tambah. Sawise iku, bakal kasedhiya kanggo muter.


Rating pangguna

0
dirating 0 metu saka 5
0 saking 5 lintang (miturut ulasan 0)
banget0%
Apik tenan0%
Rata-rata0%
Apil0%
Terrible0%


Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Sampeyan entuk:
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
3.0
Kepercayaan & Keadilan
4.0
Game & Piranti Lunak
4.0
Bonus & Promosi
4.0
Dhukungan pelanggan
3.8 Rating sakabèhé
Kasino Crypto
Rating 4.0
100% Bonus simpenan nganti 500 EUR + 100 free muter
Rating 1.0
125% Bonus simpenan + munggah 30% VIP cashback saben minggu
Rating 3.8
Entuk 100% Bonus simpenan nganti $ 1000!
Rating 3.8
Entuk nganti 300 EUR + 100 FREE Spin
Rating 3.8
program VIP, jackpots maju & pojok omah kurang!
Rating 3.8
100% simpenan bonus nganti 5BTC lan 100 Free Spins
Rating 3.8
200% simpenan bonus nganti € 300
Rating 4.8
Entuk bonus deposit tanpa lengket 100% nganti $ 1000, lan 50 putaran gratis
Rating 4.0
100% simpenan bonus nganti 500 EUR - Giveaways Saben, Cashback & VIP Club
Rating 3.8
Nampa nganti 15% rakeback ing kabeh taruhan!
en English
X