Политика за Поверителност

Декларация за поверителност за Crypto-Gambling.net

В Crypto-Gambling.net, достъпен от Crypto-Gambling.net, един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за Декларация за поверителност съдържа видове информация, която се събира и записва от Crypto-Gambling.net и как я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация относно нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази Политика за поверителност се прилага само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират в Crypto-Gambling.net. Тази политика не се прилага за никаква информация, събрана офлайн или по канали, различни от този уебсайт.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и се съгласявате с нейните условия. За нашите Общи условия моля, посетете Общи Условия.

Информацията, която събираме

Личната информация, която сте помолени да предоставите, както и причините, поради които се изисква да я предоставите, ще ви бъдат изяснени в момента, в който ви молим да предоставите личната си информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и / или прикачени файлове, които можете да ни изпратите, както и всяка друга информация, която можете да решите да предоставите.

Когато се регистрирате за акаунт, може да поискаме вашата информация за контакт, включително елементи като име, име на фирма, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Използваме информацията, която събираме по различни начини, включително за:

  • Предоставяме, оперираме и поддържаме нашия уебсайт
  • Подобряване, персонализиране и разширяване на нашата уеб страница
  • Разберете и анализирайте как използвате нашия уебсайт
  • Разработване на нови продукти, услуги, функции и функционалност
  • Комуникираме с вас директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да ви предоставим актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, и за маркетингови и промоционални цели
  • Изпращам ви имейли
  • Намерете и предотвратете измамите

Влезте Файлове

Crypto-Gambling.net следва стандартна процедура за използване на лог файлове. Тези файлове регистрират посетители, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и част от анализа на хостинг услугите. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), печат за дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално броя на щракванията. Те не са свързани с информация, която може да се идентифицира лично. Целта на информацията е за анализиране на тенденциите, администриране на сайта, проследяване на движението на потребителите в уебсайта и събиране на демографска информация.

Бисквитки и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, Crypto-Gambling.net използва „бисквитки“. Тези бисквитки се използват за съхраняване на информация, включително предпочитанията на посетителите и страниците на уебсайта, които посетителят е посещавал или посещавал. Информацията се използва за оптимизиране на изживяването на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашата уеб страница въз основа на типа браузър на посетителите и/или друга информация.

За по-обща информация относно бисквитките, моля, прочетете „Какво представляват бисквитките“.

Нашите рекламни партньори

Някои от рекламодателите в нашия сайт могат да използват бисквитки и уеб маяци. Нашите рекламни партньори са изброени по-долу. Всеки един от нашите рекламни партньори има свои собствени правила за поверителност за своите правила за потребителски данни. За по-лесен достъп, ние сме свързани към техните Политики за поверителност по-долу.

Правила за поверителност на рекламните партньори

Можете да се консултирате с този списък, за да намерите Декларацията за поверителност за всеки от рекламните партньори на Crypto-Gambling.net.

Рекламните сървъри или рекламни мрежи на трети страни използват технологии като бисквитки, JavaScript или уеб маяци, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват на Crypto-Gambling.net, които се изпращат директно до браузъра на потребителите. Те автоматично получават вашия IP адрес, когато това се случи. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на уебсайтовете, които посещавате.

Обърнете внимание, че Crypto-Gambling.net няма достъп до или контрол върху тези бисквитки, които се използват от рекламодатели трети страни.

Гражданска Правила за поверителност

Политиката за поверителност на Crypto-Gambling.net не се отнася за други рекламодатели или уебсайтове. Затова ви съветваме да се консултирате със съответните Политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Можете да изберете да деактивирате бисквитките чрез вашите индивидуални опции на браузъра. За да знаете по-подробна информация за управлението на бисквитките с конкретни уеб браузъри, тя може да бъде намерена на съответните уебсайтове на браузърите.

Права за поверителност на CCPA (не продавайте моята лична информация)

Съгласно CCPA, наред с други права, потребителите в Калифорния имат право на:

Поискайте бизнес, който събира лични данни на потребителя, да разкрива категориите и специфичните части от личните данни, които бизнесът е събрал за потребителите.

Искайте бизнесът да изтрие всички лични данни за потребителя, които бизнесът е събрал.

Поискайте бизнес, който продава лични данни на потребителя, а не да продава личните данни на потребителя.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Права за защита на данните GDPR

Бихме искали да се уверим, че сте напълно запознати с всичките си права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп - имате право да поискате копия на личните си данни. Може да ви таксуваме малка такса за тази услуга.

Право на поправка - Вие имате право да поискате да поправим всяка информация, която смятате за неточна. Освен това имате право да поискате да попълним информацията, за която смятате, че е непълна.

Право на изтриване - Вие имате право да поискате да изтрием вашите лични данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработването - Вие имате право да поискате да ограничим обработката на вашите лични данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработването - Вие имате право да възразите срещу нашата обработка на вашите лични данни при определени условия.

Право на преносимост на данните - Вие имате право да поискате да прехвърлим данните, които сме събрали, на друга организация или директно на вас при определени условия.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за децата

Друга част от нашия приоритет е добавянето на защита на децата при използване на интернет. Ние насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и / или да наблюдават и ръководят своята онлайн дейност.

Crypto-Gambling.net не събира съзнателно никаква лична идентифицираща информация от деца на възраст под 13 години. Ако смятате, че детето ви е предоставило този вид информация на нашия уебсайт, силно ви препоръчваме да се свържете с нас незабавно и ние ще направим всичко възможно усилия за незабавно премахване на такава информация от нашите записи.

Крипто казина
4.0 рейтинг
100% бонус за депозит до 500 EUR + 100 безплатни завъртания
1.0 рейтинг
125% бонус за депозит + до 30% VIP седмичен кешбек
3.8 рейтинг
Вземете 100% бонус за депозит до $1000!
3.8 рейтинг
Вземете до 300 EUR + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
3.8 рейтинг
VIP програма, прогресивни джакпоти и лоу хаус предимства!
3.8 рейтинг
100% бонус за депозит до 5BTC и 100 безплатни завъртания
3.8 рейтинг
200% бонус за депозит до €300
5.0 рейтинг
Вземете 100% бонус за депозит до $ 1000 и 50 безплатни завъртания
4.0 рейтинг
100% бонус за депозит до 500 EUR - Ежедневни подаръци, Cashback & VIP Club
3.8 рейтинг
Получавайте до 15% рейкбек на всичките си залози!
en English
X